No a la requalificació del Miniestadi - Informe assemblea 22 d'abril

COORDINADORA d’AAVV* : L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat el tràmit administratiu per a requalificar el Miniestadi mitjançant una Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) fet a la mida del demandant (el Sr. Laporta en nom del Barça) sense fer cas de la llei que mana la conservació dels equipaments i zones verdes de la ciutat. Hem entrat en el procés de rebatre la MPGM mitjançant arguments legals i en el tribunal de justícia que correspongui, i per això ja hem presentat les al·legacions a l’ajuntament.

La representat de l’AA VV del barri de Gràcia ens va explicar que ells van guanyar davant dels tribunals el cas de la requalificació dels terrenys de la clínica Quirón, evitant que si facin pisos i mantenint-ho com a equipaments pel barri. Com a primícia ens va explicar que han presentat l’expedient a la FISCALIA ANTICORRUPCIÓ perquè obri una investigació i que els hi han admès a tràmit, cosa gens fàcil. Els propers dies en sentirem a parlar. Aquest cas també l’està portant el nostre advocat Eduard Moreno.

Com podeu veure, RES ESTÀ FET, encara que voldrien que ens desaniméssim, cada vegada hi ha més motius per pensar que no ho aconseguiran i que ELS EQUIPAMENTS SEGUIRAN AL BARRI, perquè, tal com va dir el representant de la FAVB , aquest projecte té molts punts febles

Així les coses, i sabent que la via judicial és llarga, ens cal pensar en una organització a curt i llarg termini per assegurar mitjans informatius i econòmics corresponents a la nova etapa. De moment ens sembla important mantenir setmanalment la taula informativa, impulsar la venda de motxilles que vam iniciar a l’assemblea i la difusió de la nostra reivindicació ciutadana en tots els àmbits de la societat: entitats culturals, revistes, diaris, escoles, associacions, universitats,etc

És per això que demanem la vostra col·laboració. Ens reunim cada dilluns al local de la Travessera de les Corts 94 a les 19,30h i voldríem comptar amb la vostra presencia i els vostres suggeriments.

Si ens envieu un mail amb el text PARTICIPAR us afegirem a la llista de les persones convocades a les reunions de treball.

Moltes gràcies pel vostre interès i fins aviat.




* Coordinadora d’AA VV i Entitats de Les Corts - maig 14, 2010
Foto: Barcelona, Coordinadora d’AA VV

0 comentarios :